LAN party

Pas godt på din bærbare PC, når du skal til LAN

Hvis du hyppigt deltager i LAN-parties med dine kammerater og du i denne forbindelse medbringer en bærbar PC, så er det naturligvis vigtigt, at du passer godt på den. Du kan ende med at lave kosmetiske skader eller tilmed ødelægge hardware, skærm eller deslige, hvis ikke du er varsom – og derfor er det vigtigt, at du passer godt på din laptop.

Derfor er det også særdeles vigtigt, at du sørger for at beskytte din bærbare PC på bedst mulig vis, når du tager afsted til LAN. Det kan du selvfølgelig gøre på rigtig mange forskellige måder, men først og fremmest, så er det vigtigt, at der bliver passet rigtig godt på den under transport til og fra, da det er her, der kan forekomme de størst og værst skader.

 

I denne forbindelse skal det naturligvis understreges, at det vil være en rigtig god idé, at du vælger at investere i enten et sleeve eller et cover til din bærbare PC, uanset om det er en MacBook, en stor 17” tommer gamer-bærbar fra MSi eller noget helt tredje. Der findes selvfølgelig forskellige former for beskyttelse til samtlige laptops på markedet.

 

Et sleeve er en rigtig god form for beskyttelse

Som tidligere nævnt, så skal der naturligvis ikke lægges skjul på, at der findes rigtig mange forskellige former for beskyttelse, der kan bruges, når du skal fragte din bærbare PC fra eller til LAN. Langt de fleste vælger dog at investere i en form for sleeve, der gør det muligt for dig hurtigt at trække din PC ud og stille den op, når du ankommer.

 

Samtidig er det også en løsning, der er med til at sikre, at du ikke hele tiden skal have et cover om din laptop, hvilket ikke alle ønsker. Et cover kan dog også være en glimrende løsning, hvis du gerne vil være sikker på, at din bærbare PC er beskyttet til hver en tid – også selvom den er blevet stillet frem på bordet og den bliver hevet ved, fordi der er én, der træder på ledningen.

 

Har du en MacBook og har du stillet dig selv spørgsmålet: passer alle MacBooks i et 13″ sleeve? Hvis ja, så er det meget vigtigt, at du er forberedt på, at der findes MacBooks i forskellige størrelser, hvilket er ensbetydende med, at der også vil være forskel på de sleeves, der skal bruges til de forskellige varianter af den populære laptop fra Apple, der i dag kan fås i hele tre forskellige størrelser.

 

Er det bedre at investere i et cover?

Der er – med garanti – også rigtig mange danskere, der overvejer at investere i et godt cover til deres laptop i stedet for at købe et sleeve. Det skal gøres klart, at der er fordele og ulemper forbundet med begge valg. Foretrækker du en løsning, der kan beskytte din PC hele tiden, så skal du naturligvis vælge et cover, men hvis du derimod hellere vil kunne nyde dens almindelige udseende, når den ikke ligger i tasken, så skal du vælge et sleeve.